Thursday, November 29, 2007

Çalıştay - Mo Vi Lab

http://www.blogger.com/www.a-m-b-e-r.net festivali boyunca çok renkli sergi ve performanslarla teknoloji - sanat buluşmalarına tanık oluyoruz. Bunların yanı sıra zevkle katıldığımız bir kaç çalıştay var.

Johannes Birringer tarafından yönetilen "Mo-Vi Lab" de bunlardan biri. Farklı alanlardan gelen ve sanatsal bir dayanışmaya gönül veren 15 kişiyle birlikte, Çıplak Ayaklar Kumpanyası Dans Stüdyosu'nda, farklı türden emekleri ve kıt kaynakları bir araya getirerek, disiplinler arası hummalı bir çalışma sergileniyor ve böylelikle sayısal görsel sanatların kapıları İstanbul'da bir kez daha meraklıları için aralanıyor.

Ben de, değerli katılımcıların gönüllü desteğiyle bu çalıştay da, İTÜ laboratuvarlarının tanıtımı için "Body as Lab" isimli bir kısa film çalışması yürütüyorum.

Konuya yeni giren ilgililere önerilerim

Video çekimlerinizde PC ağırlıklı ortamlarda müzik ve görsel düzünleme olanaklarınıza katkı sağlayıcı ücretsiz yazılımlar şunlardır.

Avid

http--www.avid.com-products-freedv-index.asp

Corel

Free Trials - Corel Media One Plus - Trial Downloads - Download Page
Ulead DVD Movie Factory 4 Review - Video Software###

CuBase-MIDI

iZotope, Inc - Audio Processing Technology and Plug-Ins for Pro Tools, VST, MAS, Audio Unit, and DirectX

EyesWeb

InfoMus Lab

Isodora

TroikaTronix

Poser 3-D

Poser 7 English Full Version - Poser 7 3D Models Free Content for Animation Figure Design, Poser 6, Clothes, 3D Props, 3D Model

Pure Data

Pure Data Downloads � PD Community Site

Apple
avid free dv download from Video category
Avid RSS News Feeds


No comments: